Skip to main content
email: escola@laginesta.com      |      tel: 93 664 31 02

IV Premios a la Excelencia de los Trabajos de Investigación de Bachillerato

IV Premios a la Excelencia de los Trabajos de Investigación de Bachillerato

I encara més reconeixement pels nostres alumn@s de batxillerat: el divendres 14 de juny va tenir lloc el lliurament de premis a treballs de recerca excel·lents que organitza cada any el Rotary Club de Castelldefels. Ángela Andía Latorre, Clara Rosique Coromina i Carla Zarzosa Fernández van ser les flamants guardonades de La Ginesta, després d’haver fet una breu i brillant defensa dels seus respectius treballs. Enhorabona a les tres i agraïments al Rotary Club per organitzar-ho!

LLISTAT D’ASSIGNATS AL CENTRE / LLISTA D’ESPERA

LLISTAT ASSIGNATS AL CENTRE

Benvolgudes famílies,

Al següent link podeu accedir a la publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 10/06/2024

LLISTAT D’ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE AMB INDICACIÓ DE LA PRIMERA PETICIÓ

Aquells alumnes que han estat assignats a la llista d’espera del centre poden consultar-ho al proper link

LLISTAT D’ALUMNES EN LISTA DE ESPERA DEL CENTRO

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a secretaria de manera telefònica dins l’horari d’atenció.

La Ginesta

Arreveure, Promoció del 24!!

Arreveure, Promoció del 24!!

Un any més, a La Ginesta hem celebrat la Festa de Comiat de 2n de Batxillerat.
Records, bromes, riures i potser alguna llagrimeta, però sobretot molta elegància ,), en un event ple d’afecte dedicat als més grans de la casa.
Des del fons dels cors, molta sort i arreveure!!

La Ginesta a The Challenge 2024

La Ginesta a The Challenge 2024

Així és, enguany també. Un equip d’alumnes de 1r de batxillerat de La Ginesta ha estat un dels 100 projectes premiats, entre els 1954 presentats a Espanya i Portugal, amb l’assistència al Campus de Barcelona de The Challenge 2024 by Educaixa. Va tenir lloc entre els dies 8 i 11 de maig, i va donar l’oportunitat als i les estudiants d’aprofondir en els seus projectes, d’interaccionar amb altres grups i, en definitiva, d’aprendre mooolt.
Gràcies, Laia Mir Mora, Aroa Moreno Sánchez i Ainhara Pintado Leiva per representar l’escola amb il·lusió i esforç!
  • 20240530d

  • 20240530e

XX Fòrum de Treballs Recerca de Castelldefels

XX Fòrum de Treballs Recerca de Castelldefels

El 10 d’abril va tenir lloc el XX Fòrum de Treballs Recerca de Castelldefels, en el qual hi vam participar amb tres treballs brillants dels alumnes Alex Dassonvalle Escayuelas, Adriana Lázaro Ramón i Blanca Núñez Sevilla. Va ser una tarda per a mostrar els treballs propis i admirar els dels altres centres de la vila, tots de molt bona qualitat. En definitiva, una experiència molt enriquidora i justa recompensa per l’esforç realitzat per l’alumnat participant. Gràcies, CRP de Castelldefels, per organitzar-ho!

  • 20240530a

  • 20240530b

VI Festival Cine Base

VI Festival Cine Base

El passat dijous dia 16, alumnes de 4r ESO van participar com finalistes al VI Festival Cinebase organitzat per l’ESCAC. Un dels dos grups, Spectre,  va tornar a casa amb el premi sota el braç.
 
Des de l’escola felicitem als guanyadors i a l’altre equip finaliste per la feina ben feta.
 
Per veure els curtmetratges ho podeu fer a través dels següents links: SPECTRE i THE GRAND HEIST

Festival Climpetratges Mans Unides

XV FESTIVAL DE CLIPMETRATGES MANS UNIDES

El passat dissabte dia 11 de maig, una delegació de la Ginesta es va desplaçar a Madrid per participar de la final estatal del festival de clipmetratges que organitza Mans Unides.

Alumnes de 4t d’ESO van resultar guanyadors a la final catalana i escollits per representar Catalunya en aquesta final. Tot i que allà no vam resultar premiats, va ser tota una experiència. 

Des de l’escola volem felicitar els nois i noies guanyadors per la gran tasca desenvolupada.

Si voleu veure el clipmetratge finalista ho podeu fer a través del següent link: “EL PESCADOR”

Diploma dual 24/25

DIPLOMA DUAL CURS 2024/2025

El programa Diploma Dual® creat i desenvolupat per Academica Corporation prepara els estudiants per adquirir els millors nivells de competència en base a tres grans objectius.

  • Immersió lingüística: Totes les assignatures i les relacions amb els professors s’estableixen en anglès des del primer moment. Adquisició d’un nivell bilingüe avançat.
  • Immersió tecnològica: Domini del maneig de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.
  • Immersió personal: L’alumne adquireix responsabilitat i maduresa a l’hora de treballar, un alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.

Els alumnes a partir de 3r d’ESO poden participar del programa de Diploma Dual. A continuació poden accedir a la presentació del nou curs:

DIPLOMA DUAL 24/25

English DAY 2024

ENGLISH DAY 2024

L’any 2018 vàrem començar la trobada annual de l’English Day. Un divendres al final del mes de març, ens trobem els alumnes de l’escola per celebrar el nostre gran English Day. Compartint un dia “All in English” La nostra intenció és acostar els alumnes encara més a l’anglès. Des de primera hora del matí i fins la sortida a la tarda farem diverses activitats
adaptades a cada nivell.

This Friday 22nd March, our English Day will feature an opening ceremony, workshops, treasure hunts, games, a special lunch and a dancing afternoon.
And of course, we will sing our fantastic hymn. We are sure we will enjoy the day, learning and having fun at the same time.

Colònies primària 23/24

COLÒNIES PRIMÀRIA 23/24

Durant la setmana de l’11 al 15 de febrer els alumnes de 3r, 4t i 5è de primària van estar de colònies a La Granja de Santa Maria de Palautordera . Van gaudir de la natura, d’estar tots junts aprenent a conviure, a compartir i a superar les seves pors. Una setmana plena d’emocions i aventures!

  • 19032024a

  • 19032024b

  • 19032024