Skip to main content
email: escola@laginesta.com      |      tel: 93 664 31 02

English DAY 2024

ENGLISH DAY 2024

L’any 2018 vàrem començar la trobada annual de l’English Day. Un divendres al final del mes de març, ens trobem els alumnes de l’escola per celebrar el nostre gran English Day. Compartint un dia “All in English” La nostra intenció és acostar els alumnes encara més a l’anglès. Des de primera hora del matí i fins la sortida a la tarda farem diverses activitats
adaptades a cada nivell.

This Friday 22nd March, our English Day will feature an opening ceremony, workshops, treasure hunts, games, a special lunch and a dancing afternoon.
And of course, we will sing our fantastic hymn. We are sure we will enjoy the day, learning and having fun at the same time.

Colònies primària 23/24

COLÒNIES PRIMÀRIA 23/24

Durant la setmana de l’11 al 15 de febrer els alumnes de 3r, 4t i 5è de primària van estar de colònies a La Granja de Santa Maria de Palautordera . Van gaudir de la natura, d’estar tots junts aprenent a conviure, a compartir i a superar les seves pors. Una setmana plena d’emocions i aventures!

  • 19032024a

  • 19032024b

  • 19032024

Calendari preinscripció i matrícula

CALENDARI PREINSCRIPCIÓ I MARICULA CURS 24-25

Benvolgudes famílies,

Ja teniu publicades al web les dates corresponents al calendari de preinscripció i matrícules pel curs 2024-2025.

Podeu accedir des de l’apartat corresponent del web o a través d’aquest link: Preinscripció i matrícula

Tortosa English Festival

TORTOSA ENGLISH FESTIVAL

El proper divendres 15 de març, els nostres alumnes de 4rt de la ESO aniran al “Tortosa English Festival” www.tortosaenglishfestival.es

L’alumnat participarà als “senior students debate”, juntament amb altres escoles de Catalunya, on hauran de debatre en anglès sobre diferents temes de màxima actualitat. Prèviament a l’escola hem estat treballant
l’argumentació i la competència lingüística.


Our aim with these debates is to give students the courage and confidence to talk in English among them and in front of other students. The slogan of the festival is “U2 can have fun learning English” and that is what we will try to do.

RUA INFANTIL CASTELLDEFELS

RUA INFANTIL CASTELLDEFELS

Aquest any l’escola ha participat a la rua infantil de Carnestoltes del poble celebrada el passat diumenge 11 de febrer.

La iniciativa, portada des de l’AFA de La Ginesta, ha estat tot un èxit i la participació així ho demostra. Gairebé 200 persones disfressades de núvols i llamps, sota el lema “Que plogui, que plogui”, han fet que s’aconseguis el premi a la millor coreografia.

Si voleu accedir a totes les fotos de la rua fetes per l’ajuntament ho podeu fer a través del següent enllaç

Esquiada 2024

Esquiada 2024

  • 31012024a

  • 31012024

Durant la setmana del 29 de gener fins el dia 2 de febrer els alumnes de 6è de primària i 1r i 2n d’ESO han gaudit de la tradicional setmana d’esquí a Andorra.

Encara i que la quantitat de neu no era l’esperada, les pistes estaven ben farcides i els nostres alumnes han pogut gaudir d’allò més de la experiència.

La Ginesta, MÉS VERDA QUE MAI!

Les màquines de La Ginesta no paren mai i el nou curs es presenta més verd! Si el verd ja és part de La Ginesta, a partir d’ara ho serà…

Projecte Pit-Roig 2022-2023

Benvolgudes famílies, Ens fa molta il·lusió fer-vos partíceps del resultat del projecte Pit-Roig d’enguany. Com cada any, al llarg del curs, els vostres fills han anat fent aportacions a la…