Skip to main content
email: escola@laginesta.com      |      tel: 93 664 31 02

Setmana blanca

La pràctica de l’esquí al nostre centre és una tradició des de fa 30 anys. La conjunció de l’activitat física amb el medi alpí ha representat una eina de treball important en el nostre projecte.

La realització d’una estada de sis dies fora de casa reforça les capacitats d’autonomia dels alumnes, cohesiona el grup, integra als nous alumnes, crea complicitats i apropa la relació professor-alumne.

        

Tanmateix, la pràctica esportiva de l’esquí comporta el treball físic integral, l’equilibri, la sensació de lliscar per sobre de la neu , la millora en les habilitats psicomotrius i fomenta les pràctiques saludables de forma divertida . A més, l’activitat al Pirineu ens reporta l’oxigenació del cos amb una aire més pur, amb els beneficis que això comporta per la salut.

Observem cada any com els nostres alumnes experimenten un progrés important en el domini de les tècniques específiques de l’esquí de forma individual, acompanyats pels seus amics i companys, fet que millora la seva autoestima i coneixement del propi cos i la cohesió del grup.

Aquesta vivència es complementa amb altres activitats que ajuden a fer una estada més agradable i permeten el coneixement d’un indret com és el Principat d’Andorra.