Skip to main content
email: escola@laginesta.com      |      tel: 93 664 31 02

Intercanvi / exchange

ACCÉS AL BLOG DE L’INTERCANVI DE LA GINESTA CASTELLDEFELS

Des de l’any 1999, la nostra escola està realitzant intercanvis internacionals amb diferents països. Aquell any vam encetar una nova experiència amb un Institut suec fins a l’any 2005, amb un petit parèntesi a Bristol (Regne Unit) al 2003.

   

A partir de l’any 2006 els nostres intercanvis han estat amb instituts dels Estats Units, primer a Chicago i darrerament amb Sherwood High School de  Washington, capital de l’Estat Federal.

L’Intercanvi es divideixen en dues parts: una primera estada en el país d’acollida i una segona posterior a casa nostra, amb una durada total de pràcticament un mes.  Els alumnes conviuen amb famílies del país i comparteixen el seu dia a dia, aprenent els costums i la forma de vida de les famílies americanes. En tot moment van acompanyats per professors de la nostra escola, que vetllen pel bon funcionament de l’experiència. A la tornada, som nosaltres qui fem el mateix esforç per a què els nostres convidats gaudeixin plenament de la seva estada.

   

L’experiència pels nostres alumnes és inoblidable i generalment arrela amistats per a tota la vida. El xoc cultural, el canvi de costums, la visita de ciutats emblemàtiques i la pràctica intensiva de l’idioma, són els pilars fonamentals d’aquesta sorprenent i meravellosa vivència.