Skip to main content
email: escola@laginesta.com      |      tel: 93 664 31 02

Graduació Promoció 2015/2016 Batxillerat

El passat divendres, 20 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat es van graduar. Per celebrar-ho vam fer una petita festa.

A l’hora de preparar-la tota l’escola s’hi va implicar. Els germans dels nostres alumnes, estudiants de diferents cursos de l’escola, els van llegir un text. Un text que des de la llunyania, però amb molt de sentiment, els hi havia preparat la seva profe la Susanna amb l’ajuda inigualable de l’Eli.

Mentre a l’escola els dies anteriors hi va haver un anar i venir de profes, alumnes i feines per tal d’aconseguir que el dia assenyalat tot estigués a punt.

El Santi coordinant, el Xavi inspirant-se per aconseguir el “poema”, l’Imma i els cartells anunciant la festa, la Marta i els  pòsters, la Mariana i les  invitacions…. Tots parcipant i fent participar. I ho van aconseguir, la participació va ser entusiasta per part de tots els alumnes de l’ESO i de 1r de Batxillerat  que van ser els veritables pencaires.

 

A tot això els alumnes que havien de ser els protagonistes també anaven pensant com podien acomiadar-se. I ho aconseguiren i molt bé que ho van fer. Des de la tendresa i la delicadesa vam saber estar divertits, agraïts, …i molts altres adjectius que serveixen per definir-los com alumnes irrepetibles.                            .

Per l’escola sempre és un orgull tenir alumnes com ells que ens fan millorar i intentar anar més enllà. Voldríem haver-ho aconseguit i haver-los ajudat a trobar  camins que els portin a ser molt feliços.

La festa va precedir a un petit piscolabis per a  tots: pares, alumnes, profes i posteriorment professors i alumnes de batxillerat van marxar a acabar de celebrar-ho plegats.