Skip to main content
email: escola@laginesta.com      |      tel: 93 664 31 02

A La Ginesta: FEM BATXILLERAT DUAL

Aquest curs 2016-2017 La Ginesta ha començat a oferir, conjuntament amb Acadèmica Dual Diploma, l’oportunitat de cursar dos batxillerats a la vegada. Estudiant a La Ginesta, es poden obtenir titulacions del batxillerat espanyol i de l’americà a la vegada.

 

A continuació podeu llegir les impressions dels alumnes que aquest curs han començat aquesta aventura:

Nosaltres, tot i de ser de diferents classes, vam decidir prendre el repte que ens pot obrir més portes al futur. Ara, el nostre grup consta de nou persones combinant gent de Primer de Batxillerat, de Quart i de Tercer de l’ESO.

Quan vam començar al primer semestre, vam fer una prova d’anglès per saber el nostre nivell i així poder assignar-nos els  diferents llibres. A part del llibre d’anglès, tots tenim una assignatura anomenada Life Managament Skills i els alumnes de batxillerat tenen l’assignatura d’Història d’Amèrica.

Ara, començant el segon semestre, estem molt contents ja que estem aprenent molt. Els dijous al matí treballem junts i ens ajudem a fer la feina que tenim a la setmana.

 

Durant tot el curs tenim una professora als Estats Units, amb la qual podem comunicar-nos via Skype o WhatsApp si tenim qualsevol problema. A més a més, a l’escola la Ginesta també disposem d’una professora que és la que ens fa de vincle amb l’escola americana i ens ajuda si tenim qualsevol problema.

Durant tot el semestre anem fent Live Sessions, on la professora ens explica continguts de diferents temes i on ressolem els dubtes. A més a més, tenim les Content Sessions, on la professora ens explica i ens fa preguntes sobre diferents temes.

Ara ja tenim les notes sobre les nostres assignatures i estem preparats per seguir treballant, esforçant-nos i ajudant-nos entre nosaltres.