4rt ESO fa teatre

L'alumnat de quart d'ESO fa teatre!. La classe es divideix en dos grups  per treballar tot els aspectes que envolten  la representació  d'un espectacle teatral.

Preparem dues obres, una per grup. Intentem representar tant obres conegudes com d’altres més innovadores  o modernes, apropant autors no tan coneguts i temàtiques més actuals als actors i al públic que ve a gaudir de les mateixes. La primera representació la fem coincidir amb la festa de Sant Jordi on tota l'escola, a la primera sessió, i els pares i mares, a la segona sessió, poden gaudir del resultat final. La segona obra la representem, amb el mateix format,  a  principis de juny. 

L'alumnat no només prepara  el seu paper sinó que també ha de pensar en aspectes tant importants com el vestuari o l'escenografia, adaptant-ho  al temps de representació i a l'espai escènic.

Amb aquesta experiència, els alumnes perden la por escènica, milloren en seguretat en si mateixos, augmenten les seves capacitats comunicatives i treballen la literatura des d'un punt de vista molt diferent. És a dir, des d'una vessant lúdica reforcen el treball en equip, trenquen prejudicis i es desinhibeixen superant les dificultats que representa parlar en públic.   Hem tingut sorpreses molt positives amb alumnes tímids o retinguts, que han estat capaços de defensar davant del públic papers llargs i complexos. És un bon exemple per mostrar l'adequació del teatre com a eina de desenvolupament de capacitats  de l'alumnat.

Notificacions

Sense events

  

 

 

 


Carrer Noguera,18 08860 Castelldefels Telf. 93 664 31 02 escola@laginesta.com

Copyright © 2014. All Rights Reserved.